نشریه نیوزویک روز شنبه نوشت براساس تحلیلی که با استفاده از هوش مصنوعی انجام داده است، شش ماه اول دومین دوره ریاستجمهوری دونالد ترامپ موفقترین دوره ریاستجمهوری ایالات متحده از زمان فرانکلین دی. روزولت محسوب میشود.
در مدلی که این نشریه برای ارزیابی موفقیت روسای جمهوری آمریکا از آن بهره برده است، موفقیت هر رئیسجمهور براساس دستاوردهای او در زمینه قانونگذاری و میزان کنترل حزب او بر کنگره تعریف میشود.
یک کارشناس علوم سیاسی در گفتگو با نیوزویک تاکید کرد که اینکه ترامپ در قانونگذاری به دستاوردهایی رسیده و وعدههای او به مصوبات قانونی بدل شدهاند، نشاندهنده حمایت کنگره از او است.
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
دونالد ترامپ با وعده مقابله با مهاجران غیرقانونی، کاهش برخی مالیاتها و مبارزه با برخی رویههای فرهنگی، ازجمله مسائل مرتبط با جنسیت، برای دومین بار در سال ۲۰۲۴ رئیسجمهوری آمریکا شد.
تحلیل اخیر نشان میدهد که ترامپ در تبدیل بسیاری از اولویتهای خود به قانون موفق بوده است، موضوعی که به لطف اکثریت جمهوریخواهان در هر دو مجلس آمریکا و همچنین موانع نسبتا کم دیوان عالی تحت سلطه محافظهکاران، تا حد زیادی محقق شده است.
نیوزویک از چتجیپیتی خواسته است که دستاوردهای روسای جمهوری قرن بیستم و بیستویکم ایالات متحده را در شش ماه اول فعالیت، با توجه به میزان حمایت کنگره از آنها، رتبهبندی کند.
این مدل به دلیل حمایت کنگره از طرحهای ترامپ مانند لایحه «بزرگ زیبا» و چندین طرح قانونی دیگر امتیاز «بسیار بالایی» به او داد.
تصویب طرح «بزرگ زیبا» آن را به قانون تبدیل کرد. این قانون مالیاتهای خاصی را کاهش و هزینههای نظامی و کنترل مرزی را افزایش داد.
طرح لاکن رایلی (The Laken Riley Act) نیز که مورد حمایت ترامپ بود، روز ۲۹ ژانویه به قانون تبدیل شد. این لایحه به نام یک دانشجوی دانشگاه جورجیا تصویب شده است که در فوریه ۲۰۲۴ به دست یک مهاجر غیرقانونی ونزوئلایی به قتل رسید. براساس این قانون جدید، افراد غیرشهروند ایالات متحده که به طیف وسیعی از جرایم، ازجمله سرقت و حمله به افسر پلیس متهم یا محکوم شدهاند، بدون وثیقه در بازداشت میمانند تا به جرایمشان در دادگاه رسیدگی شود.
با بررسی مواردی ازجمله قوانین بالا، تحلیل هوش مصنوعی به این نتیجه رسید که شش ماه اول دوره دوم ریاستجمهوری ترامپ، از زمان دوره اول ریاستجمهوری روزولت در سال ۱۹۳۳، پربارترین دوره بوده است. روزولت در ۱۰۰ روز اول فعالیتش در سمت ریاستجمهوری، ۱۵ قانون ازجمله قانون بانکداری اضطراری را تصویب کرد.
سومین رتبه در محاسبه هوش مصنوعی، ۱۰۰ روز اول ریاستجمهوری جو بایدن بود که شامل تصویب بسته ۱.۹ تریلیون دلاری طرح نجات آمریکا برای مقابله با اثرات اقتصادی ویروس کرونا، به همراه برخی قوانین دیگر بود. این بسته با تایید شمار نسبتا برابر دموکراتها و جمهوریخواهان کنگره به تصویب رسید.
در سوی دیگر طیف، هوش مصنوعی پایینترین امتیاز را به شش ماه اول تئودور روزولت داد که در سال ۱۹۰۱ به مقام رئیسجمهوری رسیده بود، و استدلال کرد که او «هیچ قانون اساسی مهمی را قبل از مارس ۱۹۰۲ تصویب نکرده است».
بیل کلینتون نیز رتبه ضعیفی در این بررسی داشت، به طوری که براساس بررسی هوش مصنوعی تنها اصلاح عمده او در شش ماه نخست ریاستجمهوریاش، قانون مرخصی خانوادگی و پزشکی در سال ۱۹۹۳ بوده است.