اصرار مدیران استقلال بر گزینه پردردسر و بازی با احساس هواداران؛ ماتزاری جواب می‌دهد؟

دستمزد بالا برای خود و هشت دستیارش، ویلای ۴۰۰ متری با فضای مناسب برای نگهداری سگ و کاهش زمان دیرکرد پرداخت مطالبات از دو ماه به پانزده روز، ازجمله شروط ماتزاری است

جلسه اعضای هیئت‌مدیره استقلال با دستیار و وکیل ماتزاری در تهران-۲۶ بهمن ۱۴۰۳-وب‌سایت استقلال

والتر ماتزاری، سرمربی ۶۵ ساله ایتالیایی که پیش از این به پیشنهادهای مدیران پرسپولیس و استقلال برای هدایت این دو تیم جواب منفی داده بود، حالا بار دیگر به گزینه اول علی تاجرنیا و علی نظری جویباری برای هدایت آبی‌های پایتخت تبدیل شده است.

اواخر بهمن سال گذشته و پس از ناکامی رضا درویش، مدیرعامل پرسپولیس، در جلب نظر سرمربی گران‌قیمت ایتالیایی، استقلالی‌ها مذاکراتشان را با او آغاز کردند و حتی وکیل و دستیاران ماتزاری نیز برای بررسی امکانات آبی‌ها به تهران آمدند. سپس علی نظری جویباری، مدیرعامل استقلال، در مقابل خبرنگاران مدعی شد که «ماتزاری ۹۶ درصد سرمربی استقلال است»، اما این وعده عملی نشد و در نهایت بوژوویچ برای سرمربیگری استقلال تهران انتخاب شد.

حالا که بوژوویچ پس از عملکردی قابل پیش‌بینی و بدون کسب حتی یک برد از هدایت این تیم برکنار شده است، مدیران هلدینگ خلیج‌فارس و استقلال، در شرایطی که رکورد بی‌نظیر شش برد با هفت سرمربی را در لیگ امسال ثبت کرده‌اند، بار دیگر به سراغ گزینه‌ای رفته‌اند که پیش از این برای مذاکره در جذب او ناکام مانده‌اند.

همچنین اکنون درحالی برخی از خبرنگاران ایتالیایی و رسانه‌های ایرانی از نهایی شدن مذاکرات و توافق کامل میان طرفین خبر می‌دهند که استقلال در حساس‌ترین برهه این فصل قرار دارد و با توجه به قرعه آسانی که پیش روی این تیم در جام حذفی قرار گرفته، با هدایت مجتبی جباری، بازیکن سابق و محبوب این تیم در میان هواداران، می‌تواند بخشی از ناکامی‌های فصل را با کسب عنوان قهرمانی در جام حذفی جبران کند.

انتشار چنین اخباری هم‌زمان با سفرهای پیاپی تاجرنیا و نظری جویباری به اروپا برای مذاکره با گزینه‌های مختلف و درحالی که چهار پنج مسابقه تا پایان لیگ و جام حذفی برای استقلال باقی مانده است، می‌تواند اردوی این تیم را بیش از پیش دچار تنش کند و این تصور را برای بازیکنان به وجود آورد که مجتبی جباری تنها یک گزینه موقت برای به پایان رساندن فصل است.

این درحالی است که والتر ماتزاری سه سال است که هدایت هیچ تیمی را برعهده ندارد، و با توجه به سن زیاد و البته مبلغ بالای دستمزد او و هشت دستیارش، که حدود پنج میلیون یورو برآورد می‌شود، می‌تواند به گزینه‌ای پردردسر برای مدیران هلدینگ خلیج‌فارس بدل شود. زیرا در سال‌های اخیر مدیران استقلال بارها با انتخاب‌های اشتباه در جذب بازیکنان و مربیان خارجی، متحمل زیان‌های سنگینی شده‌اند که محروم شدن از حضور در لیگ قهرمانان آسیا به دلیل شکایت آندره‌آ استراماچونی یا شکایت جدید و ۶۵۰ هزار دلاری پیتسو موسیمانه، سرمربی آفریقایی و برکنارشده استقلال، دو نمونه از آن است.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

در همین حال، خبرگزاری مهر امروز ۱۲ اردیبهشت خبر داد یکی از دلایلی که مدیران استقلال هنوز به انقعاد قرارداد با ماتزاری موفق نشده‌اند، شروط عجیبی است که او برای حضور در ایران گذاشته و «حتی نسبت به دوره قبلی مذاکرات نیز شرایط خود را سخت‌تر کرده است».

براساس این گزارش، ویلای ۴۰۰ متری با فضای مناسب نگهداری از سگ غول‌پیکر او و کاهش زمان دیرکرد پرداخت مطالبات از دو ماه به پانزده روز، علاوه بر دستمزد بالا، ازجمله پیشنهاد‌های عجیب این سرمربی ایتالیایی است.

روز پنجشنبه هفته جاری رودی گالتی، خبرنگار ایتالیایی، از توافق نهایی مدیران استقلال با ماتزاری، سرمربی سابق اینترمیلان، ناپولی و واتفورد خبر داد. پس از آن خبرگزاری تسنیم به نقل از مدیران استقلال این توافق را تکذیب کرد، اما این تکذیبیه در وبسایت و صفحات رسمی استقلال در شبکه‌های اجتماعی بازتاب داده نشد و به نظر می‌رسد ماتزاری همچنان گزینه اصلی مدیران این باشگاه برای فصل آینده است.

اگر استقلال بتواند قهرمان جام حذفی ایران شود سهمیه لیگ درجه دوم آسیایی برای فصل آینده به این تیم خواهد رسید.

بیشتر از فوتبال