نواک جوکوویچ، قهرمان شش دوره، از مسابقات آزاد امسال ایتالیا انصراف داده است که ضربهای به آمادگی او برای مسابقات آزاد فرانسه محسوب میشود.
جوکوویچ، که در پی کسب صدمین عنوان در سطح تورنمنت بود، برای نخستین بار از سال ۲۰۰۷ در رویداد مسترز ۱۰۰۰ در رم حضور نخواهد داشت.
این تنیسباز صرب و شماره یک سابق جهان در دور دوم مسابقات آزاد مادرید در آخر هفته، در دیداری غافلگیرکننده با شکست دو ست پیاپی برابر ماتئو آرنالدی حذف شد.
این بازیکن ۳۷ ساله پس از شکست مقابل تنیسباز بدون رنکینگ ایتالیایی گفت با یک «واقعیت جدید» روبهرو شده است و اکنون بدون حتی یک پیروزی در زمین خاکی در سال جاری، راهی رولان گاروس خواهد شد.
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
جوکوویچ پس از شکست در مسابقات آزاد مادرید گفت: «در تلاش برای بردن یک یا دو مسابقهام، و واقعا به پیشروی در تورنمنت فکر نمیکنمــ این حسی کاملا متفاوت است نسبت به چیزی که در بیش از ۲۰ سال تنیس حرفهای تجربه کردهام.»
جوکوویچ افزود: «برایم چالش ذهنی بزرگی است که واقعا با این نوع احساسات در زمین کنار بیایم، اینکه حالا مرتب در مراحل ابتدایی تورنمنتها حذف میشوم.»
این قهرمان ۲۴ دوره گرند اسلم از زمان پیروزی در مسابقات پایانی تور تنیس مردان (ATP Finals) در سال ۲۰۲۳، که در آن سه عنوان از چهار عنوان بزرگ را به دست آورد، تاکنون موفق به کسب هیچ عنوانی در تور مردان نشده است.
© The Independent