داروی جدید موثر در درمان کرونا

در تولید داروی جدید که همچنان مراحل آزمایش را طی می‌کند پیشرفت چشمگیری حاصل شده است

داروی جدید خطر مرگ یا نارسایی‌های تنفسی در بیماران مبتلا به نوع شدید کووید-۱۹ را کاهش می‌دهد - BERTRAND GUAY / AFP

در تحولی جدید برای مقابله با ویروس کرونا، محققان آمریکایی اعلام کردند به روش مهمی دست یافته‌اند که به تولید داروی خوراکی برای مقابله با بیماری کووید-۱۹ منتهی می‌شود.

شرکت داروسازی «مِرک» و یک آزمایشگاه در آمریکا اعلام کردند در تولید داروی جدیدی که همچنان مراحل آزمایشی را طی می‌کند، پیشرفت چشمگیری حاصل شده است. این روش درمانی، بر کاهش شدت بیماری بر بیماران مبتلا به کرونا تاثیر مثبت داشته است.

بنا به به گزارش خبرگزاری اسکای‌نیوز عربی، داروی مورد نظر «مولنوپیراویر» (Molnopiravir) نام دارد و با مشارکت شرکت «مرک» و «ریجپَک بیو» آمریکا تولید می‌شود.

شرکت داروسازی مرک از از اواخر ماه ژانویه، فعالیت‌های خود در زمینه تولید واکسن احتمالی برای کووید-۱۹ را متوقف کرد، اما همچنان به تحقیقات خود در راستای دو روش درمانی دیگر برای مقابله کووید-۱۹ ادامه داد. داروی «مولنوپیراویر» یکی از آنها است.

تولیدکنندگان دارو، طی ملاقات با متخصصان بیماری‌های عفونی، نشان دادند که پس از ۵ روز درمان با این دارو، سطح ویروس در بیماران کاهش قابل توجهی داشته است.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

وندی پینتر، مدیر ارشد دارو در ریجپَک بیو در بیانیه‌ای اظهار داشت :«برای درمان این بیماری همه‌گیر، به روش‌های مقابله ضد‌ویروسی نیازمندیم و این نتایج اولیه ما را دلگرم می‌کند.»

شرکت مرک همچنین در حال حاضر بر شیوه درمانی دیگری به نام «ام‌کی ۷۱۱» (MK711) متمرکز است. این گروه اواخر ژانویه اعلام کردند که اولین نتایج آزمایش‌های بالینی نشان می‌دهد که خطر مرگ یا نارسایی‌های تنفسی در بیماران بستری در بیمارستان که به نوع شدید تا متوسط کووید-۱۹ مبتلا شد‌ه‌اند تا ۵۰ درصد کاهش یافته است.

طی ماه‌های گذشته رقابت پُر تب‌و‌تابی در بین شرکت‌های بزرگ داروسازی جهان برای تهیه واکسن پیشگیری از کرونا به راه افتاده، اما تلاش برای تولید دارویی که بیماران مبتلا به کووید را درمان کند، همچنان محدود است.

بیشتر از جهان