یک مقام سیاسی ارشد اسرائیل در گفتوگو با روزنامهٔ اسرائیلهیوم تأکید کرد اقدامهای جاری در قبال جمهوری اسلامی ایران، از جمله احتمال ازسرگیری حملات، کاملاً مستقل از زمانبندی تشکیل دولت جدید در اسرائیل است.
این مقام که نامش فاش نشد، در این گفتوگو، با اشاره به اینکه همکاری نظامی، اطلاعاتی و سیاسی آمریکا و اسرائیل در تمامی سطوح همچنان تنگاتنگ است، تصریح کرد که هر تصمیمی دربارهٔ گامهای بعدی صرفاً در راستای منافع مشترک آمریکا و اسرائیل اتخاذ خواهد شد و اگر حمله به ایران ضروری تشخیص داده شود، تنها ملاحظات تخصصی مبنای اقدام قرار خواهد گرفت.
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
به گفتهٔ این مقام، نتیجهٔ انتخابات میاندورهای آمریکا هم در این محاسبات راهبردی تغییری ایجاد نخواهد کرد. او افزود: «اهداف رئیسجمهوری آمریکا تغییر نکرده و او مصمم به تحقق آنها است. در رأس این اهداف هم خنثیسازی کامل برنامه هستهای نظامی تهران و رفع تهدید نظامی متوجه تنگه هرمز و همسایگان ایران، قرار دارد.»
اسرائیلهیوم در ادامه، نوشت که واشنگتن در حال بررسی معنای نتایج انتخابات اسرائیل و ارزیابی تأثیر آن بر اقدامهای سیاسی آینده است. این روزنامه پیشتر گزارش داده بود که دولت آمریکا خواهان تشکیل ائتلافی فراگیر «بدون تندروها» است؛ پیامی که صراحتاً به رهبران تمامی احزاب مرتبط منتقل شد.
با توجه روشن شدن ترکیب کنست، هیچیک از دو جریان سیاسی عمده بهتنهایی قادر به کسب اکثریتی باثبات نیست و از این رو، تشکیل دولت وحدت همچنان گزینهای جدی است.
این احتمال بامداد چهارشنبه به وقت اسرائیل هم در گفتوگوی مقامهای اسرائیلی و آمریکایی بررسی شده بود. دونالد ترامپ علناً حمایت خود از بنیامین نتانیاهو را عامل تعیینکننده در جلوگیری از شکست نخستوزیر توصیف کرد و تلویحاً، اما بهروشنی، گفت که نتانیاهو اکنون به او مدیون است.
بنا بر گزارش پیشین اسرائیلهیوم، اسرائیل به شرکای آمریکایی و بینالمللی خود اطمینان داده است که ائتلاف آتی به رهبری نتانیاهو مانع پیشرفت روند دیپلماتیک در منطقه نخواهد شد.

