کمدتکانی: پنج گام داشتن یک کمد لباس جادویی

بی‌هوا و بدون برنامه سراغ تمیزکاری و بیرون ریختن لباس‌ها از قفسه‌ها نروید

نگه‌ داشتن لباس‌هایی که اندازه شما نیستند، به امید چاق یا لاغرتر شدن، تنها باعث اضطراب شما می‌شوند-canva

اگر کمد لباستان پر از لباس‌هایی شده که نه آن‌ها را می‌پوشید و نه می‌توانید از آن‌ها دل بکنید، طراحان لباس در نشریه این‌استایل برای شما در شروع سال جدید چند پیشنهاد دارند که هم کمد لباس را خلوت می‌کند و هم لباس‌های باقی‌مانده را پوشیدنی.

طبیعی است که با انرژی روح‌بخش فصل بهار، انگیزه مرتب کردن کمدها نیز جان می‌گیرد؛ چرا که به‌هرحال با گرم شدن هوا کمدها به یک تغییر و تحول حسابی احتیاج دارند؛ اما قبل از اینکه کمدتان را به هم بریزید، به توصیه کریستینا استاین، طراح مد و لباس، گوش کنید که می‌گوید همین‌طور بی‌هوا سراغ تمیزکاری و بیرون ریختن لباس‌ها از قفسه‌ها نروید، چون «درک دلیل پاکسازی شما می‌تواند آنچه را باید روی آن تمرکز کنید، محدود کند. این می‌تواند استرس را کمتر کند چرا که شما قصد و برنامه‌ای دارید».

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

گام اول: سبک شخصی خودتان را داشته باشید

اگر هدفتان این است که کمد لباستان را طوری مرتب و اصلاح کنید که نمایش دقیقی از سبک لباس پوشیدن شما باشد، با کمک دیدن و به‌صورت بصری بهتر می‌توانید تصمیم بگیرید. جوردن استولچ، مشاور سبک شخصی، با اشاره به وب‌سایت اشتراک عکس پینترست که یک منبع الهام عالی است، می‌گوید با دیدن تصاویر دیگران بهتر می‌توانید درباره لباس‌های داخل کمد تصمیم بگیرید.

هر قطعه لباس در کمد شما باید عضوی از یک مجموعه باشد. باید دقیقا بدانید یک دامن را با کدام بلوز یا کت می‌شود پوشید. اگر یک‌تکه لباس موردعلاقه دارید که هیچ لباس دیگری با آن هماهنگ نیست، همین‌الان از جلو چشمتان دورش کنید تا باعث اضطراب شما نشود. بعدا سراغ آن خواهیم رفت.

گام دوم: لباس‌هایی را که بیش از همه می‌پوشید، مشخص کنید

اولین قدم در تمیز کردن کمد لباس مشخص کردن لباس‌هایی است که بیشتر می‌پوشید و جدا کردن آن‌ها از بقیه کمد است. می‌توانید ببینید که چه چیزهایی سبک فعلی شما را شکل می‌دهند. این به شما کمک می‌کند بقیه کمد لباستان را سریع‌تر اصلاح و پیرایش کنید. اگر آن‌ها با سبک شما هماهنگی ندارند، این می‌تواند دلیل اصلی استفاده نکردن شما از آن لباس باشد.

گام سوم: تقسیم‌بندی لباس‌ها 

ناینا سینگلا، متخصص مد و طراح سبک، پیشنهاد می‌کند به جای تقسیم کمد لباس خود به دو دسته نگه‌داشتنی و دورریختنی، چهار دسته ایجاد کنید: نگه‌داشتنی، اهدا کردنی، فروختنی و «شاید»!

سینگلا می‌گوید: «اول یکی‌یکی لباس‌ها را بیرون بکشید و بعد شروع کنید به دسته‌بندی آن‌ها. بعد از آنکه تقسیم‌بندی تمام شد، اقلام برای فروش و اهدا را در کیسه‌های مجزا قرار دهید. سپس دوباره لباس‌های گروه «شاید» را امتحان کنید و تصمیم بگیرید که از بین آن‌ها چه چیزی را نگه می‌دارید، اهدا می‌کنید یا می‌فروشید.»

گام چهارم: جین‌های اضافی خود را دور بیندازید

به گفته تارا وست، طراح سبک و وبلاگ‌نویس، وقتی نوبت به کشو جین‌ها می‌رسد، هرچه کمتر بهتر. وست توصیه می‌کند در صورت امکان تنها سه شلوار جین داشته باشید: «با سه شلوار جین می‌توانید چند سبک متفاوت داشته باشید که مرتب از آن‌ها استفاده می‌کنید.»

این سه مدل جین را می‌توان مثلا از روی رنگشان انتخاب کرد؛ یک جین تیره، یک جین روشن و یک جین سفید؛ یا اگر سبک شما بیشتر به سمت مد متمایل است، می‌توانید سه سبک و مدل مختلف جین را انتخاب کنید؛ برای مثال یک جین بگی، یک جین فاق بلند و یک جین کوتاه.

گام پنجم: برای اهدا، فروش یا بازیافت صبر نکنید

بخش سخت به پایان رسیده است و حالا باید لباس‌هایی را که نمی‌خواهید نگه دارید، کنار بگذارید. نگه‌ داشتن لباس‌هایی که اندازه شما نیستند، به امید چاق یا لاغرتر شدن و امثال این، تنها باعث اضطراب شما می‌شوند. دیدن لباس‌های خوشبو، اتوشده و تمیز در کمد لباس باید به شما حس خوبی بدهد نه اینکه دائم چشمتان را از یک بخش کمد لباس بدزدید چون لباس‌هایی آنجا هست که احساس خوب یا کافی نبودن به شما می‌دهد.

بیشتر از مُد و زیبایی