فرود اضطراری بویینگ ۷۷۷ در مسکو

خلبانان پس از بروز مشکل در موتور چپ درخواست فرود اضطراری کردند

موتور‌های این هواپیما از مارک «جی‌ای۹۰-۱۱۵ب» جنرال‌الکتریک بودند-JIJI PRESS / AFP

یک فروند هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی روسی «روسیا ایرلاینز» به دلیل نقص فنی ناچار به فرود اضطراری در مسکو شد.

این هواپیمای باری که از هنگ‌کنگ به مادرید می‌رفت، مجبور شد به سمت فرودگاه بین‌المللی شرمیتوا در پایتخت روسیه تغییر مسیر دهد.

مشابه این حادثه، که در بیانیه شرکت هواپیمایی روسی وقوع آن تایید شده، کمتر از یک هفته قبل در آمریکا رخ داده بود؛ هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی یونایتد دقایقی پس از برخاستن، به دلیل نقص موتور مجبور شد به فرودگاه دنور بازگردد.

گفته می‌شود که این دو هواپیما، موتورهای متفاوت ساخت شرکت‌های متفاوت داشته‌اند.

شرکت هواپیمایی روسیا ایرلاینز در بیانیه‌ کوتاهی که در اختیار روزنامه ایندیپندنت قرار داده شده، اعلام کرده است: «سنسور کنترل موتور در پرواز باری ۴۵۲۰ از هنگ‌‌کنگ به مادرید نیمه‌های راه با مشکل مواجه شد. فرودگاه بین‌المللی شرمیتوا (مسکو)، فرودگاه پایه هواپیمایی روسیا ایرلاینز، سر راه بود. خدمه هواپیما درخواست فرود اضطراری کردند. فرود بدون مشکل انجام شد. این هواپیما روز ۲۶ فوریه ۲۰۲۱ بعد از ساعت ۱۲:۰۰ به وقت مسکو پرواز خود به مادرید را ادامه خواهد داد.»

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

سرویس ردیابی «فلایت‌رادار۲۴» نشان می‌دهد که این هواپیمای جت ۱۵ ساله پس از ۹ ساعت و نیم پرواز، ساعت ۴:۴۴ صبح به وقت محلی (۱:۴۴ صبح به وقت گرینویچ) در مسکو به زمین نشسته است.

به گفته اینترفکس، آژانس خبری روسی، خلبانان پس از بروز مشکل در موتور چپ درخواست فرود اضطراری کردند. در این حادثه مصدومیتی گزارش نشده است.

بر اساس وب‌سایت ایرفلیتس، موتور‌های این هواپیما از مارک «جی‌ای۹۰-۱۱۵ب» جنرال‌الکتریک بودند. مارک موتور‌های هواپیمای یونایتد ایرلاینز که روز شنبه دچار حادثه شد، «پرت اند ویتنی پی‌دابلیو۴۰۰۰» بود.

قسمت‌هایی از موتور بویینگ ۷۷۷ بیست‌وشش ساله که دچار نقص شد، در حومه شهر دنور بر زمین افتاد اما بر اثر این حادثه، کسی آسیب ندید.  

موتورهای پی‌دابلیو۴۰۰۰ در ۱۲۸ هواپیما یا کمتر از ۱۰ درصد از بیش از یک هزار و ۶۰۰ فروند بویینگ ۷۷۷ در سطح جهان، به کار رفته‌اند.

ایندیپندنت برای توضیحات بیشتر با شرکت‌های بویینگ و جنرال الکتریک تماس گرفته است.

© The Independent

بیشتر از جهان