فیسبوک «اتاق پیام‌رسان» را در رقابت با «زوم» به‌روزرسانی کرد

به گفته فیسبوک به زودی تا ۵۰ نفر می‌توانند بدون محدودیت زمانی وارد اتاق پیام‌رسان شوند

فیسبوک خدمات جدید را همراه با مجموعه‌ای بسط یافته از قابلیت‌های ویدیویی زنده در فیسبوک، اینستاگرام و واتساپ راه‌اندازی می‌کند.- Pixabay

فیسبوک برای آن که حفظ تماس بین مردم در دوران قرق کرونایی آسان‌تر شود دگرگونی‌های جدیدی انجام داده است.

از جمله تغییرات مهم در فیسبوک، نوسازی اتاق پیام‌رسان است که مانند برنامه "زوم" بین شمار زیادی از کاربران حتی اگر حساب باز نکرده باشند امکان گپ‌وگفت‌های تصویری بزرگ را فراهم‌ می‌کند.

این شبکه اجتماعی از امروز این خدمات جدید را همراه با مجموعه‌ای بسط یافته از قابلیت‌های ویدیویی زنده در فیسبوک، اینستاگرام و واتساپ راه‌اندازی می‌کند.

شخصی که گپ‌وگفت را به راه می‌اندازد باید دارای حساب کاربری در فیسبوک باشد ولی می‌تواند کاربران فاقد حساب در فیسبوک را دعوت کند تا از طریق تلفن همراه یا رایانه در گپ‌وگفت شرکت کنند.

به گفته شرکت فیسبوک به زودی تا ۵۰ نفر می‌توانند بدون محدودیت زمانی وارد اتاق پیام‌رسان شوند و "دغدغه اصلی" نیز حفظ حریم خصوصی و ایمنی بوده است.

استن چوندوفسکی، قائم مقام بخش پیام‌رسان فیسبوک گفت: گپ‌وگفت‌های کاربران را نمی‌بینیم یا نمی‌شنویم و تعیین این که چه کسی می‌تواند وارد اتاق شود، چه کسی بتواند درون اتاق را ببیند یا تعیین گشوده یا قفل بودن اتاق به روی مهمانان جدید، در اختیار شخصی است که اتاق را ایجاد کرده است.

برای آن که گپ‌وگفت آغاز شود شخص ایجادکننده‌ی اتاق باید حضور داشته باشد و این شخص هر وقت که بخواهد می‌تواند مهمانان را از اتاق بیرون بیاندازد.

در این خدمات، مجموعه‌ای از پس زمینه‌های ۳۶۰ درجه‌ای دارای قابلیت هوش‌مصنوعی که به کاربر حس غوطه‌ور شدن می‌دهند مثل عکس ساحل و خانه‌های روآبی شیک هم فراهم است.

کاربران می‌توانند از طریق رویدادها، گروه‌ها و سرخط‌های خبری در فیسبوک، اتاق‌های پیام‌رسان ایجاد و همرسان کنند اما طرح‌هایی در دست اجرا است تا از طریق بخش پیام مستقیم اینستاگرام، واتساپ و همچنین درگاه افزاره گپ‌وگفت تصویری فیسبوک هم بتوان اتاق ایجاد کرد.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

این در حالی است که استفاده از فناوری گپ‌وگفت تصویری در میان مردم برای برقراری تماس در دوران قرق کرونایی جهش چشم‌گیری داشته است و طبق گزارش فیسبوک در مناطقی که بیش‌ترین لطمه را از کرونا دیده‌اند تقاضای تماس تصویری از طریق پیام‌رسان و واتساپ بیش از دو برابر شده است.

از این پس حداکثر شمار شرکت‌کنندگان در تماس‌های گروهی واتساپ به جای چهار نفر هشت نفر خواهد بود.

بازدید از قسمت پخش زنده فیسبوک و اینستاگرام نیز در ماه مارس افزایش چشم‌گیری داشت و هر دو این قسمت‌ها نیز روزآوری خواهند شد. قسمت پخش زنده فیسبوک با قابلیت ویدیویی از سر گرفته می‌شود و به کاربر امکان می‌دهد سایر افراد را با پخش زنده ویدیو به شرکت در گپ‌وگفت تصویری دعوت کند.

زوم در ماه‌های اخیر به بستر محبوب‌تری برای گپ‌وگفت تصویری تبدیل شده است، اما مشکلات امنیتی هم به محبوییت آن لطمه زده است که شرکت زوم سعی کرده با روزآوری برنامه خود آن را برطرف کند.

بمب‌باران زوم یکی از مشکلات در دست بررسی سازمان ملی مقابله با جرائم(ان‌سی‌ای) در این برنامه است و به دلیل همین مشکل، بیگانگان می‌توانند بدون دعوت وارد جلسه‌ای بشوند و در آن مطالب زننده مثل فیلم‌های کودک‌آزاری را به نمایش بگذارند.

*گزارش‌های تکمیلی توسط خبرگزاری‌های دیگر

© The Independent

بیشتر از زندگی