افزایش فشارهای امنیتی با هدف جلب رضایت آرزو بدری، زن قربانی حجاب اجباری

«می‌خواهند آرزو اعتراف کند که به دلیل حمل مواد یا مشروب هدف گلوله قرار گرفته است»

آرزو بدری، زن قربانی حجاب اجباری در مازندران-ایندیپندنت فارسی

یکی از اعضای خانواده آرزو بدری روز شنبه ۲۰ بهمن از افزایش تهدیدها و فشارهای امنیتی به آرزو بدری برای اخذ رضایت قضایی و اعتراف اجباری خبر داد. آرزو بدری جوان مخالف حجاب اجباری و اهل مازندران بود که هدف شلیک ماموران جمهوری اسلامی قرار گرفت و فلج شد.

این عضو خانواده بدری به ایندیپندنت فارسی گفت: «بهنام بدری برادر آرزو در دو هفته اخیر بارها از سوی ماموران اداره اطلاعات ساری احضار و تحت آزارهای امنیتی قرار گرفته است تا آرزو مجبور شود شکایت خود را از ماموری که به او شلیک کرد و موجب قطع نخاع او شد پس بگیرد. ماموران نیروی انتظامی و اداره اطلاعات مازندران همچنین به دنبال این هستند که آرزو در مقابل دوربین قرار بگیرد، تن به اعتراف اجباری بدهد و به دروغ بگوید که آن شب به دلیل حمل مواد مخدر یا مشروبات الکلی تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و ماجرا ربطی به حجاب نداشت.»

این عضو خانواده بدری افزود: «دیگر اعضای خانواده را هم در یک ماه اخیر بارها تحت انواع فشارها قرار داده و به بازداشت تهدید کرده‌اند تا از این طریق آرزو مجبور به رضایت و اعتراف دروغین شود، اما او همچنان مقاومت می‌کند. دائما موبایل اعضای خانواده را هم توقیف و چک می‌کنند تا مثلا کسی را که درباره این حملات امنیتی و تهدیدها به رسانه‌های خارج ایران اطلاع‌رسانی می‌کند بازداشت کنند. دختر ما را به خاطر حجاب فلج و زندگی‌اش را سیاه کردند و حالا طلبکار هم هستند!»

درحالی که پایگاه اطلاع‌رسانی نیروی انتظامی استان مازندران روز ۱۸ بهمن با انتشار بیانیه‌ای تحت فشار قرار دادن و تلاش برای اخذ اعتراف اجباری از آرزو بدری را تکذیب کرد، اما تصویری که به دست ایندیپندنت فارسی رسیده است نشان می‌دهد که یک قاضی به همراه شماری از ماموران نظامی و مدیران حکومتی در هفته گذشته به منزل پدری آرزو بدری رفته بودند تا بار دیگر آنان را به صرف نظر از پیگیری شکایت خود و مصاحبه با صداوسیما مجاب کنند. در این تصویر خانم بدری روی ویلچر و در کنار دو کودک خردسال خود دیده می‌شود.

ایندیپندنت فارسی پیش از این نیز خبر داده بود که مقام‌های نیروی انتظامی جمهوری اسلامی، برخلاف وعده‌های قبلی‌شان، از پرداخت هزینه‌های درمان و فیزیوتراپی آرزو بدری به دلیل مخالفت او با امضای تعهدنامه امنیتی سر باز زده‌اند و او را پیش از موعد از بیمارستان ولی‌عصر به منزل منتقل کرده‌اند.

این عضو خانواده آرزو بدری همچنین روز هفتم مردادماه در گفتگو با ایندیپندنت فارسی توضیح داده بود که با شلیک ماموران پلیس شهر نور در مازندران، گلوله به ریه آرزو اصابت می‌کند و سپس به کانال نخاعی کمر او آسیب جدی وارد می‌کند. پس از انجام عمل جراحی ریه در بیمارستان ساری، آرزو بدری به بیمارستان ولی‌عصر تهران، متعلق به نیروی انتظامی جمهوری اسلامی، منتقل می‌شود تا در آنجا گلوله را از کمرش خارج کنند. بعد از بیرون آوردن گلوله، پزشکان به اعضای خانواده آرزو اعلام کردند که او به احتمال بسیار زیاد تا آخر عمر از کمر به پایین بی‌حرکت و ناتوان خواهد بود.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

آرزو بدری، مادر دو کودک خردسال، حوالی ساعت ۱۰ شب دوشنبه اول مرداد، به همراه دوستش در مسیر شهر نور به بابلسر بود که ماموران پلیس نور از پشت بلندگوی سمند به آن دو تذکر رعایت حجاب اجباری دادند، اما راننده و آرزو با بی‌توجهی به مسیرشان ادامه دادند. به همین دلیل تعقیب و گریز شکل گرفت و یک مامور، بدون هشدار اولیه، از درون خودرو پلیس به سمت خودرو آنان شلیک کرد و یکی از گلوله‌ها از سمت شاگرد در ماشین را سوراخ کرد و بر کمر آرزو بدری نشست.

ماموران در ادامه با حمله فیزیکی به این دو زن جوان قصد داشتند آنان را بازداشت کنند که با مشاهده وخامت وضعیت جسمی آرزو بدری و خون‌ریزی شدید دستپاچه شدند و اورژانس را خبر کردند. اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه جمهوری اسلامی، مرداد امسال در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره جزئیات پرونده شلیک ماموران پلیس استان مازندران به آرزو بدری، مدعی شد که «این اقدام به حجاب مرتبط نبود» و گزارش‌های منتشرشده را «فضاسازی رسانه‌ای» خواند.

شهریور ۱۴۰۳ هم یکی از اعضای خانواده کمیل ابوالحسنی، جوان ۳۶ ساله اهل شهسوار(تنکابن)، با ارسال مستنداتی برای ایندیپندنت فارسی خبر داد که این جوان معترض روز پنج‌شنبه ۸ شهریور «براثر شکنجه و ضرب‌وجرح شدید ماموران» در بازداشتگاه نیروی انتظامی شهسوار به قتل رسیده است.