جایزه «آزادی رونالد ریگان» به زلنسکی اهدا می‌شود

پیشتر این جایزه را میخاییل گورباچف، رهبر شوروی سابق، و خانم مارگارت تاچر، نخست‌وزیر پیشین بریتانیا دریافت کرده بودند 

زلنسکی به پاس«مبارزه دلیرانه‌ با ستمگری و موضع‌گیری سرسختانه‌اش برای پاسداری از آزادی و دموکراسی» جایزه آزادی رونالد ریگان را دریافت می‌کند - اینستاگرام زلنسکی

بنیاد و موسسه رونالد ریگان همان جایزه معتبری را که یک بار به میخاییل گورباچف، رهبر شوروی سابق، و خانم مارگارت تاچر، نخست‌وزیر پیشین بریتانیا، داده بود، به ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین، اعطا خواهد کرد.

طبق بیانیه‌ این بنیاد، زلنسکی به پاس«مبارزه دلیرانه‌ با ستمگری و موضع‌گیری سرسختانه‌اش برای پاسداری از آزادی و دموکراسی»، یازدهمین رهبر جهان خواهد بود که جایزه آزادی رونالد ریگان را دریافت می‌کند.

این بنیاد اعلام کرد این هنرپیشه و بازیگر سابق کمدی که بابت بازی در نقش رئیس‌جمهوری اوکراین مشهور شد و سپس در سال ۲۰۱۹ با پیروزی در انتخابات به مقام واقعی ریاست‌جمهوری رسید، «در صف طولانی آن دسته از رهبران جهان جای دارد که مانند رونالد ریگان به آرمان آزادی در جهان بسیار یاری رسانده‌اند» و از جمله آن‌ها گورباچف است که در سال ۱۹۹۲، این جایزه را از شخص رئیس‌جمهوری فقید ایالات متحده دریافت کرد.

فرد رایان، رئیس این موسسه، با صدور بیانیه‌ای گفت: «جهان از رئیس‌جمهوری زلنسکی و تمام ارزش‌ها و اصولی که او از آن‌ها حمایت می‌کند، یعنی دموکراسی، آزادی فردی، آزادی و امید، ستایش می‌کند. ارزش‌هایی که رونالد ریگان در تمام زندگی خود برای آن‌ها مبارزه کرد و امروز بنیادش آن‌ها را ترویج می‌کند.»

او افزود: «سرسپردگی رئیس‌جمهوری زلنسکی به آرمان آزادی به راستی نمادی از گرامی‌ترین آرزوهای انسان است.»

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

رایان گفت که این خبر را در نامه‌ای که به اوکاسانا مارکووا، سفیر اوکراین در ایالات متحده، تحویل شده، به زلنسکی اطلاع داده است.

خانم مارگارت، جرج اچ.دبلیو بوش، رئیس‌جمهوری پیشین ایالات متحده، لخ والسا، رئیس‌جمهوری لهستان، اسحاق رابین، نخست‌وزیر اسرائیل و ناتان شارانسکی، شخصیت ناراضی دوران شوروی و سیاست‌مدار اسرائیلی از جمله دیگر رهبران جهان‌اند که به دریافت این جایزه مفتخر شده‌اند.

ایندیپندنت سابقه پرافتخاری در راه‌اندازی کارزارهای حمایت از حقوق آسیب‌پذیرترین اقشار دارد و در جنگ سال ۲۰۱۵ سوریه نیز کارزار «پناهندگان خوش‌ آمدید» را برای نخستین بار به راه انداخت. اکنون آن کارزار را احیا کرده‌ایم و پس از بالا گرفتن بحران اوکراین این طومار را به راه انداخته‌ایم و از دولت می‌خواهیم تا در تضمین کمک‌رسانی‌ها بیشتر و سریع‌تر اقدام کند. برای کسب اطلاعات بیش‌تر در مورد کارزار «پناهندگان خوش‌ آمدید» روی این نشانی کلیک کنید. برای امضای طومار نیز روی این نشانی کلیک کنید. اگر مایل به کمک مالی هستید لطفا روی این نشانی کلیک کنید تا وارد صفحه ما به نام گوفاندمی شوید.

© The Independent