بنیاد ملک سلمان از گسترش فعالیت امدادرسانی در افغانستان خبر داد

فهاد سعید القحطانی: ما توجه ویژه‌ای به مردم افغانستان داریم و آماده‌ایم سطح کمک‌هایمان را افزایش دهیم

فهاد سعید القحطانی، نماینده مرکز امداد و کمک‌های بشردوستانه ملک سلمان در افغانستان در ملاقات با معاون سازمان هلال احمر افغانستان‌ــ ARCSAfghanistan/X

هم‌زمان با افزایش نگرانی‌های سازمان ملل متحد از گسترش فقر و بیکاری و کاهش کمک‌های بین‌المللی به نیازمندان در افغانستان، فهاد سعید القحطانی، نماینده مرکز امداد و کمک‌های بشردوستانه ملک سلمان در افغانستان، از گسترش فعالیت این بنیاد در زمینه امدادرسانی به نیازمندان در این کشور خبر داد. 

 فهاد سعید القحطانی روز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت در ملاقات با عزیزالرحمن، معاون سازمان هلال احمر افغانستان، اعلام کرد که مرکز امداد و کمک‌های بشردوستانه ملک سلمان، ضمن حفظ فعالیت‌های قبلی‌ در افغانستان، در بخش‌های مورد‌نیاز نیز حضورش را گسترش می‌دهد تا به نیازمندان رسیدگی شود. 

بنا بر اطلاعیه‌ سازمان هلال احمر افغانستان، دیدار میان نماینده مرکز امداد و کمک‌های بشردوستانه ملک سلمان و معاون این سازمان «با هدف بررسی راه‌های گسترش کمک‌های بشردوستانه به نیازمندان، یتیمان، بیماران و خانواده‌های بی‌سرپرست» انجام شد و در جریان این دیدار، معاون هلال احمر افغانستان با اشاره به خدمات بشردوستانه این نهاد در سراسر افغانستان، خواستار افزایش همکاری‌های بنیاد ملک سلمان برای برطرف کردن به نیازهای فوری مردم شد.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

فهاد القحطانی به معاون سازمان هلال احمر افغانستان اطمینان داد که کمک‌های بشردوستانه به افغانستان ادامه خواهد یافت و دامنه آن نیز گسترش می‌یابد. او تاکید کرد: «ما به مردم افغانستان توجه ویژه‌ای داریم و بر اساس همکاری‌های گذشته، آماده‌ایم تا سطح کمک‌هایمان را افزایش دهیم.»

مرکز امداد و کمک‌های بشردوستانه ملک سلمان در حالی گسترش فعالیت‌های امدادرسانی در افغانستان را تایید می‌کند که این کشور در بحرانی انسانی به‌ سر می‌برد و میلیون‌ها نفر در افغانستان به خدمات اولیه بهداشتی، غذا و سرپناه نیازمندند. 

مرکز امداد و کمک‌های بشردوستانه ملک سلمان در کنار دیگر سازمان‌های امدادرسان بین‌المللی، طی سال‌های گذشته با اجرای پروژه‌های گوناگون در زمینه بهداشت، آموزش و کمک‌های اضطراری، در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر نقش‌آفرینی کرده است. این سازمان در هفته‌های نخست بازگشت طالبان به قدرت‌ــ که متوقف شدن روند امدادرسانی بسیاری از سازمان‌های بین‌المللی، شمار نیازمندان به کمک‌های بشردوستانه را افزایش داد‌ــ با ارسال محموله‌های کمکی به شهرهای مختلف افغانستان، خانواده‌های بی‌سرپرست، کودکان، آسیب‌دیدگان جنگ و افراد دارای معلولیت را در اولویت کمک‌رسانی قرار داد.

در نزدیک به چهارسالی هم که از بازگشت طالبان به قدرت می‌گذرد، این نهاد از طریق دفتر سازمان همکاری کشورهای اسلامی در کابل، کمک‌هایی را به زنان و خانواده‌های نیازمند ارائه کرده است.

بر اساس گزارشی که عبدالله الربیعه، سرپرست مرکز امداد و کمک‌های بشردوستانه ملک سلمان، اواخر آوریل به مجلس اعیان بریتانیا ارائه کرد، پادشاهی عربستان سعودی از سال ۱۹۹۶ تا ۲۰۲۵، بیش از ۱۳۴ میلیارد دلار به ۱۷۲ کشور جهان از جمله به افغانستان کمک کرده است. او در این نشست اطمینان داد که کمک‌های بشردوستانه و توسعه‌محور این نهاد به‌ویژه مردمان نیازمند در کشورهای جهان ادامه خواهد یافت.

بیشتر از جهان