زندیا، ستاره ۲۸ ساله فیلم «تلماسه: بخش دو» که بهتازگی نامزد کرده است، شب دوشنبه هوادارانش را با حضور در مراسم شبنشینی مد موزه متروپولیتن (متگالا) ۲۰۲۵ غافلگیر کرد و در این مراسم با یک کتشلوار سهتکه دستدوز ابریشمی به رنگ سفید از نشان تجاری لوییویتون، ظاهر شد؛ در حالی که کلاهی لبهپهن سفیدرنگ بر سر گذاشته بود و حلقه نامزدی الماس ۵.۰۲ قیراطی هدیه تام هالند را بر انگشت داشت.
به گزارش نیویورکپست، با اینکه ظاهر خیرهکننده زندیا با تم امسال شبنشینی موزه متروپولین یعنی «فوقالعاده ظریف: خیاطی به سبک سیاهپوستان» کاملا هماهنگ بود، علاقهمندان و کارشناسان صنعت مد سریعا به یک ارجاع دیگر اشاره کردند: کتشلوار نمادین بیانکا جاگر در سال ۱۹۷۱ که هنگام ازدواج با میک جاگر، خواننده گروه رولینگ استون، پوشیده بود.
این لباس شیک و مدرن زندیا که لاو روش، متخصص مد، آن را طراحی کرده بود، عبارت بود از یک شلوار سفید دمپاگشاد با خط اتو، کت بلیزر با طرح مار نقرهای در پشت، یک پیراهن دکمهدار سفید زیر آن و یک جلیقه هماهنگ با کراوات سفید و کلاه لبهپهن که چون قابی دور صورتش را گرفته بود و تقریبا مشابه لباس بیانکا جگر از نشان تجاری سنلوران بود.
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
اگرچه لاو روش، طراح ۴۶ ساله، اولین بار پس از مدتها، در مراسم فرش قرمز همراه زندیا نبود، با انتشار عکسهای بیانکا و زندیا در استوری اینستاگرامش، بدون هیچ شرحی، بهوضوح آشکار کرد که او پشت ایده تداعی آن لباس عروس قرار دارد؛ آنچه هواداران هم بهسرعت دریافتند و بهشدت شگفتزده شدند.
یکی از کاربران در ایکس (توییتر سابق) با شور و هیجان نوشت: «ظاهر زندیا خیلی مرا به یاد بیانکا جاگر و کتشلوار سفید معروفش میاندازد.»
یکی دیگر از کاربران هم تکرار کرد که این کتشلوار با دوخت بینقص یادآور لباس عروس بیانکا جاگر در دهه ۱۹۷۰ است.
از طرفی به نظر میرسد که ظاهر طراحیشده برای زندیا به نوعی ارجاع به کتشلوار زوت در دهه ۱۹۴۰ است؛ سبکی که آن زمان عمدتا خاص مردان سیاهپوست بود.
در واقع زندیا با انتخاب این لباس، تمام نکات تم موضوعی مراسم امسال شبنشینی مد موزه متروپولیتن (متگالا) را که سبک «دندیسم سیاهان» (Black dandyism) اعلام شده است، رعایت کرد.
دندی به افرادی اطلاق میشود که بهشدت بر زیبایی، ظرافت و ظاهرشان تمرکز دارند. در این سبک، فرد نهتنها از نظر ظاهری، بلکه از نظر رفتار و گفتار نیز تمایل دارد شیک و متفاوت باشد. «دندیسم سیاهان» به جنبشی فرهنگی در اوایل قرن گذشته اشاره دارد که در آن مردان سیاهپوست با پوشیدن لباسهای شیک، ابراز وجود و ابراز هویت میکردند و نماد قدرت آنان و اعتراضشان به تبعیض نژادی بود.
این نمایش که با الهام از کتاب «بردگان مد» نوشته مونیکا ال. میلر در سال ۲۰۰۹ برگزار شد، به ستارگان و چهرههای سرشناس مد مانند آندره ۳۰۰۰، کلمن دومینگو، فارل ویلیامز و آندره لئون تالی فقید ادای احترام کرد.