۴ کشته و ۱۵ زخمی در فستیوال خوراکی کالیفرنیا

در هفت ماه اخیر تیراندازی‌ها در آمریکا ۱۹۶ کشته و ۷۷۷ زخمی بر جا گذاشته است

Noah Berger/AP

در جریان تیر‌اندازی در فستیوال سیر گیلروی در ۸۰ کیلومتری سن فرانسیسکو، دست کم چهار نفر شامل ضارب، کشته و ۱۵ نفر مجروح شده اند.

پلیس شهر گیلروی در کالیفرنیا، شامگاه یکشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: ضارب با شلیک گلوله از سوی پلیس کشته شده است.

گزارش سی ان بی سی حاکی از آن است که دست کم یک نفر دیگر در این حمله دست داشته، اما نقش نفر دوم هنوز تایید نشده است.

به گزارش ای بی سی، این تیراندازی ساعت ۶ عصر به وقت محلی اتفاق افتاد و پلیس و آمبولانس‌ها بلافاصله به محل اعزام شدند.

یک شاهد عینی در این زمینه گفت: برخی حاضران در این فستیوال در آغاز صدای تیراندازی را با صدای موزیک اشتباه گرفته و تصور می‌کردند که قرار است یک کنسرت آغاز شود.

مایکل پاز، شاهد دیگر این حادثه به سان فرانسیسکو کرونیکل گفت که عامل تیراندازی به سلاح خودکار مجهز بوده است.

به گفته او این مرد که حدود ۳۰ سال داشت، برای تیراندازی آمده بود و خودش را هم آماده کرده بود جلیقه ضدگلوله بر تن داشت.

یک شاهد دیگر می‌گوید که مرد مسلح هیچ هدف خاصی نداشت و فقط به صورت متناوب به چپ و راست شلیک می‌کرد و با آمادگی کامل و تجهیزات کامل آمده بود.

پلیس اعلام کرده که تحقیقات در محل حادثه آغاز شده و در تلاش‌های برای دستگیری نفر دوم که احتمالا در حمله دست داشته، ادامه دارد.

فستیوال سیر گیلروی از سال ۱۹۷۹ هر سال در پارک کریسمس هیل برگزار می‌شود و حمل سلاح در آن ممنوع است. در این فستیوال رقابت‌های آشپزی و کنسرت هم برگزار می‌شود و به همین دلیل برخی شرکت کنندگان صدای تیراندازی‌ها را با کنسرت اشتباه گرفته بودند. 

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در واکنش به این تیراندازی از مردم خواست مراقب باشند.

کمالا هریس، کاندیدای دمکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ از کالیفرنیا نیز این حادثه را وحشتناک توصیف کرد.

از آغاز سال جاری میلادی تا امروز، ۱۹۶ تیراندازی بزرگ در آمریکا انجام شده است. در جریان این تیراندازی‌ها ۱۹۶ نفر کشته و ۷۷۷ نفر زخمی شده‌اند.

بیشتر از