افرادی که عینک می‌زنند، کمتر به کرونا مبتلا می‌شوند

دست زدن به چشم، بینی یا دهان در صورت آلوده بودن دست یکی از راه‌های ورود ویروس به بدن است

خطر ابتلا به کووید-۱۹ در افراد عینکی یک‌دوم تا یک‌سوم کمتر است - Ed JONES / AFP

براساس نتیجه تحقیقات در هند، عینک زدن احتمال ابتلا به کرونا را تا یک سوم کاهش می‌دهد.

دست زدن به چشم، بینی یا دهان در صورت آلوده بودن دست یکی از راه‌های ورود ویروس به بدن است. اما محققان هندی می‌گویند افراد عینکی کمتر به چشمان خود دست می‌زنند و بنابراین کمتر در خطر ابتلا به کووید-۱۹ قرار دارند.

پژوهشگران تابستان گذشته در تحقیقی که در تارنمای «مِدآرایکس‌آی‌وی» (medRxiv) منتشر شده و هنوز به ارزیابی همتایان نرسیده است، ۳۰۴ نفر(۲۲۳ مرد و ۸۱ زن) را طی دو هفته در بیمارستانی در شمال هند تحت بررسی قرار دادند. سن این بیماران بین ۱۰ تا ۸۰ بود و همگی علائم ابتلا به کووید داشتند. ۱۹ درصد این افراد گفتند که اکثر اوقات عینک می‌زنند.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

طبق یافته‌های این محققان، شرکت‌کنندگان در این تحقیق، به طور متوسط طی یک ساعت، ۲۳ بار به صورت‌ و سه بار به چشم‌‌های خود دست می‌زدند.

این محققان متوجه شدند خطر ابتلا به کووید-۱۹ در افراد عینکی یک‌دوم تا یک‌سوم کمتر است. طبق این گزارش« لمس کردن و مالیدن چشم با دست آلوده یکی از راه‌های اصلی ابتلا است و استفاده طولانی مدت از عینک مانع لمس کردن و مالیدن مکرر چشم می‌شود»

پزشکان پیش از این توصیه کرد بودند مردم به جای عدسی‌های درون چشمی از عینک استفاده کنند تا خطر انتقال ویروس کرونا از دست به چشم کاهش یابد.

© The Independent

بیشتر از زندگی