یک‌سوم مبتلایان به کرونا در ایران ساکن استان خوزستان هستند

«فضا بحرانی است و مسئولین استانی و نمایندگان مجلس باید اعلام خطر کنند»

بیش از سه هفته است که شرایط شیوع کرونا در استان خوزستان بحرانی ا‌ست. هنوز هم هر آمار کرونایی که از این استان مخابره می‌شود حکایت از روند صعودی ابتلای ساکنان این استان جنوبی کشور دارد.

امروز دوشنبه ۲۶ خردادماه، رئیس مجمع نمایندگان خوزستان با بیان این‌که با توجه به شرایط شیوع گسترده بیماری باید ستاد ملی کرونا در خوزستان مستقر شود، گفت: «انتظار می‌رود وزیر بهداشت و مسئولین مربوطه در خوزستان مستقر شوند و این وضعیت علت‌یابی شود.»

سیدکریم حسینی با اشاره به ابتلای روزانه دو هزار نفر به کرونا در سطح کشور، گفته است که «یک‌سوم آمار مبتلایان روزانه کرونا، در خوزستان هستند بنابراین باید ستاد ملی کرونا در خوزستان مستقر شود زیرا اکنون وضعیت شیوع کرونا در خوزستان کم‌تر از وقوع حادثه سیل یا زلزله نیست».

سیدکریم حسینی با اشاره به پی‌گیری‌های انجام شده در زمینه کنترل شیوع کرونا در خوزستان، گفته است: «در این چند روز مرتب در مجلس تذکرات شفاهی و کتبی داده‌ایم. علی‌رغم این‌که مسئولین بهداشت و درمان خوزستان تلاش خود را کرده‌اند اما خوزستان به ظرفیت کشوری نیاز دارد.»

نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی تاکید کرده که زمانی که آمار تا این حد افزایش می‌یابد «باید از تمام ظرفیت کشور» برای مقابله با آن استفاده شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفته است که «پذیرش این مسئله که همه دلایل افزایش آمار مبتلایان را به عدم رعایت مردم و یا محیط تجمع مردم حواله کنیم، ممکن نیست».

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

به گفته او: «یک‌سوم آمار مبتلایان کشور در خوزستان هستند و قطعا این میزان ابتلا به دلیل عدم رعایت مردم نیست زیرا مردم رعایت می‌کنند.»

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، با تاکید بر لزوم اخذ تصمیمات جدید برای خوزستان، خطاب به مسئولین رده بالای بهداشتی کشور گفت: «انتظار می‌رود وزیر بهداشت و مسئولین مربوطه در خوزستان مستقر شوند و این وضعیت علت‌یابی شود.»

این نماینده مجلس ادعا کرده است که وزارت بهداشت در برخی موارد میان استان‌های مختلف کشور تفاوت قائل شده است و به طور مثال «پرداختی که به پرسنل درمان استان گیلان داشته‌اند به پرسنل خوزستان داده نشده است».

به گفته این نماینده مجلس پس از درخواست مسئولین استان خوزستان از وزارت بهداشت برای ارسال برخی تجهیزات «تعدادی از این دستگاه‌ها، آن هم قطره‌چکانی به خوزستان ارسال شده است».

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی هشدار داده که: «ما باید آژیر خطر را به صدا در بیاوریم و اعلام نیاز کنیم. اکنون ظرفیت آی‌سی‌یوهای خوزستان پر شده است، ظرفیت بخش‌ها جواب‌گو نیست و پرسنل فرسایشی عمل می‌کنند. این فضا بحرانی است و مسئولین استانی و دانشگاهی و نمایندگان مجلس باید اعلام خطر کنند.»

امروز دوشنبه ۲۶ خرداد ماه سخن‌گوی وزارت بهداشت با اعلام این که استان‌های خوزستان، آذربایجان غربی، هرمزگان، کردستان و سیستان و بلوچستان در «وضعیت قرمز» قرار دارند، گفته است که «در استان‌های تهران، خراسان رضوی و بوشهر موارد بستری در چند روز اخیر در حال افزایش است.»

براساس گفته‌های سخن‌گوی وزارت بهداشت در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری در ایران به ۸ هزار و ۹۵۰ نفر رسیده است. شمار مبتلایان به بیماری کووید۱۹ در ایران نیز به ۱۸۹ هزار و ۸۷۶ نفر رسیده است.

بیشتر از