اولین مقاصد ریاض‌ایر اعلام شدند؛ شهرهای بزرگ اروپا، ایالات متحده و کانادا

نخستین پرواز شرکت هواپیمایی ریاض‌ایر برای سه ماهه دوم سال ۲۰۲۵ برنامه‌ریزی شده است

مدیرعامل ریاض‌ایر اعلام کرد که طی هفته‌های آینده درباره قرارداد هواپیمای باریک‌پیکر اطلاع‌رسانی می‌کند‌ــ AFP

تونی داگلاس، مدیر اجرایی شرکت هواپیمایی ریاض‌ایر، اعلام کرد که در هفته‌های آینده درباره قرارداد خرید تعداد قابل‌توجهی هواپیما باریک‌پیکر برای این شرکت اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

او اولین مقاصد ریاض‌ایر را شهرهای بزرگ اروپا و مقاصدی در سواحل شرقی ایالات متحده و کانادا معرفی کرد.

ریاض‌ایر دومین شرکت هواپیمایی عربستان سعودی است که قرار است در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۵ پروازهایش را آغاز کند و قصد دارد برای خطوط هواپیمایی مطرح منطقه‌ از جمله ترکیش ایرلاینز، قطر ایرویز، امارات و اتحاد‌ در قامت رقیبی جدی ظاهر شود.

به گزارش رویترز، تونی داگلاس، رئیس سابق اتحاد ایرویز، در ماه مارس برای اداره ریاض‌ایر که متعلق به صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان سعودی است، منصوب شد. او در گفت‌وگویی تازه‌ توضیح داد که پیش از این، ۷۲ جت پهن‌پیکر بویینگ ۷۸۷ سفارش داده شده بود و حالا مذاکرات برای خرید هواپیماهای باریک‌پیکر هم به پایان رسیده است.

او گفت که جزئيات این قرارداد احتمالا در هفته‌های آینده اعلام خواهد شد.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

برخی گمانه زنی‌ها حاکی از آن است که جزئیات خرید هواپیماهای ریاض‌ایر ممکن است در نمایشگاه هوایی دبی از ۱۳ تا ۱۷ نوامبر اعلام شود.

داگلاس از اعلام تعداد هواپیماهای جدید ریاض‌ایر خودداری کرد اما این سفارش را «قابل توجه» خواند و گفت که این معامله درباره توانمندی ریاض‌ایر «یک پیام بسیار بسیار واضح» خواهد بود.

او روند توسعه ریاض‌ایر را «بزرگ‌ترین گام از زمان قطر ایرویز» دانست و گفت که مطمئن است برای سفر با این خط هوایی تقاضاهای بسیاری وجود خواهد داشت.

 مدیر اجرایی ریاض‌ایر توضیح داد که این خط هوایی جدید از اقتصاد در حال رشد عربستان سعودی به علاوه طرحی برای جذب گردشگران بیشتر به این کشور سود خواهد برد.

ایجاد دومین شرکت هواپیمایی ملی عربستان سعودی بخشی از برنامه این کشور برای تنوع بخشیدن به اقتصاد آن است. صالح الجاسر، وزیر حمل‌و‌‌نقل پادشاهی سعودی، پیش‌تر درباره پروژه ریاض‌ایر گفته بود که تاسیس این شرکت هواپیمایی جزو برنامه‌هایی است که جایگاه عربستان سعودی را «به مثابه یک کانون [هاب] هوایی و لجستیکی بین‌المللی» تثبیت می‌کند و برای دستیابی به این هدف، ریاض‌ایر از ناوگان هوایی پیشرفته از جمله بویینگ استفاده خواهد کرد.

تاسیس شرکت هواپیمایی ریاض‌ایر نشانه‌ای از آن است که عربستان سعودی در نظر دارد با گسترش خطوط هواپیمایی، به رشد گردشگری و تحقق اهداف اقتصادی این کشور کمک ‌کند.

ریاض قصد دارد تا سال ۲۰۳۰، بیش از ۳۰ میلیون گردشگر جذب کند. این موضوع ضرورت افزایش خطوط هوایی و هواپیماها را پررنگ‌تر می‌کند. پادشاهی سعودی دستیابی به جابه‌جایی ۳۳۰ میلیون مسافر از طریق خطوط هوایی تا پایان قرن حاضر را هدف‌گذاری کرده است. مقام‌های عربستان سعودی اعلام کرده‌اند فرودگاهی به مساحت ۵۷ کیلومترمربع در شهر ریاض ساخته می‌شود که تا سال ۲۰۳۰ پذیرای ۱۲۰ میلیون مسافر و تا سال ۲۰۵۰ پذیرای ۱۸۵ میلیون مسافر خواهد بود.

بیشتر از جهان