شاهزاده رضا پهلوی: خیابان را رها نکنید، بسیاری از نیروها ریزش کرده‌اند، رژیم با وحشی‌های ناایرانی مانند خودش تنها مانده، به زودی در کنار شما خواهم بود

ترامپ: «ایران به آزادی چشم دوخته، شاید نزدیک‌تر از هر زمان دیگری و آمریکا آماده کمک است»

ایرانیان در در پاسخ به دومین فراخوان شاهزاده رضا پهلوی که از مردم خواست روزهای شنبه و یکشنبه، شش عصر مراکز شهرها را تسخیر کنند، شنبه‌شب با حضور میلیونی در خیابان‌های شهرهای کوچک و بزرگ در سراسر ایران حضور پیدا کردند و شعار دادند: «این آخرین نبرده، پهلوی برمی‌گرده» و «جاوید شاه».

شاهزاده رضا پهلوی صبح یکشنبه، ۲۱ دی‌ماه، ضمن تقدیر از هم‌میهنان گفت: خیابان را رها نکنید، بسیاری از نیروها ریزش کرده‌اند، رژیم با وحشی‌های ناایرانی مانند خودش تنها مانده، به زودی در کنار شما خواهم بود.

شاهزاده رضا پهلوی در پیامی که در ساعات اولیه صبح یکشنبه منتشر شده، بار دیگر بر فراخوان خود برای ۶ عصر تاکید کرد و گفت مردم با حضور گسترده و شجاعانه در خیابان‌های سراسر ایران دستگاه سرکوب خامنه‌ای و رژیمش را ضعیف‌تر کرده‌اند.

او افزود گزارش‌های معتبری رسیده که نشان می‌دهد رژیم برای مقابله با جمعیت میلیونی با کمبود شدید نیرو مواجه شده و تاکنون بسیاری از نیروهای مسلح و امنیتی نیز محل کارشان را ترک و یا از دستور سرکوب مردم سرپیچی کرده‌اند.

شاهزاده رضا پهلوی با اشاره به اینکه آنچه برای خامنه‌ای مانده، اقلیتی مزدور و وحشی است که مانند رهبر جانی‌شان ناایرانی و ضد ایرانی هستند و به سزای اعمالشان خواهند رسید. او از مردم خواست که ۶ عصر یکشنبه در مسیرهای اصلی حضور داشتند باشند و از جمعیت جدا نشوند و به مسیرهای فرعی که می‌تواند جانشان را به خطر بیاندازد، نروند.

شاهزاده رضا پهلوی به مردم در داخل ایران گفت که ایرانیان در سراسر جهان نیز درحال فریاد زدن صدای مردم ایران هستند و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا نیز شجاعت وصف‌ناشدنی مردم را دیده و برای کمک اعلام آمادگی کرده است.

او از مردم خواست که خیابان را رها نکنند و گفت: «قلب و روح من باشماست و به‌زودی در کنارتان خواهم بود.»

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

خیزش ملی ایرانیان در راس اخبار ده‌ها رسانه و روزنامه آمریکایی و اروپایی است و آنها شاهزاده رضا پهلوی را رهبر قدرتمند اپوزیسیون ایران توصیف کرده‌اند که ایرانیان حول او گرد هم آمده‌اند.

حکومت برای چهارمین روز متوالی با قطع اینترنت و تلفن می‌کوشد ارتباط مردم ایران را با جهان خارج قطع کند و معترضان را «اغتشاشگر و محارب» و اعتراضات را به «دخالت آمریکا و اسرائیل» ربط داده، اما ایرانیان به کمک ماهواره‌های استارلینک آنچه در این خیزش ملی می‌گذرد را به جهان مخابره می‌کنند. گزارش‌های میدانی حاکی از آن است که حکومت برق را نیز در بسیاری از خیابان‌ها قطع کرده و به سرکوب خشن اعتراضات مشغول است.

همزمان دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا بار دیگر در پیامی شفاف گفته است که ایران بیش از هر زمان دیگری در آستانه آزادی است و آمریکا آماده کمک است. در آمریکا، علاوه بر دولت ترامپ، اعضای مجلس نمایندگان و سنا نیز حمایت قاطع خود را از مردم ایران در برابر حکومت نشان داده‌اند. در اروپا، کانادا و استرالیا نیز بسیاری از مقامات و رهبران اعلام کرده‌اند که در کنار مردم ایران ایستاده‌اند.

قطع پروازهای بین‌المللی به ایران از جمله خطوط هواپیمایی ترکیش، قطر، امارات و فلای دبی، همزمان با گزارش‌هایی درباره آمادگی آمریکا برای اقدام عملی در کمک به مردم ایران، گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال تحول سریع‌ شرایط در ایران را افزایش داده است.

خیزش ملی ایرانیان به رغم سرکوب، برای پانزدهمین روز متوالی ادامه دارد و ایرانیان مقیم خارج از کشور نیز در حمایت از خیزش ملی در کشورهای مختلف راهپیمایی برگزار می‌کنند.

 

این گزارش به‌روز رسانی می‌شود...

 

وال استریت ژورنال: حملات هوایی علیه چندین هدف نظامی جمهوری اسلامی در حال بررسی است

وال استریت ژورنال به نقل از مقامات آمریکایی نوشت: مسئولان دولت ترامپ گفت‌وگوهای مقدماتی درباره چگونگی انجام حمله به ایران در صورت لزوم برای عملی‌کردن تهدیدهای ترامپ انجام داده‌اند، از جمله این‌که چه اهدافی ممکن است مورد حمله قرار گیرد.
یکی از گزینه‌های در حال بررسی، یک کارزار گسترده حملات هوایی علیه چندین هدف نظامی جمهوری اسلامی است. یکی دیگر از مقام‌ها گفت که هنوز بر سر مسیر اقدام اجماع وجود ندارد و تجهیزات یا نیروی نظامی برای آماده‌سازی یک حمله جابه‌جا نشده است.
این مقام‌ها تأکید کردند که این گفت‌وگوها بخشی از برنامه‌ریزی‌های معمول است و نشانه‌ای از حمله قریب‌الوقوع وجود ندارد. با این حال برخی تحلیلگران می‌گویند درز این اطلاعات به رسانه‌های آمریکایی می‌تواند نشان دهنده در جریان بودن برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی‌ها با متحدان باشد.

 

ترامپ: وقتی پای ایستادگی مقابل آیت‌الله و مزدوران نازی‌مسلک او به میان می‌آید، دولت من، دولت اوباما نیست

حساب فارسی وزارت خارجه آمریکا در اکس پیامی از دونالد ترامپ را بازنشر کرده است که در آن پیام‌های مارکو روبیو و لینزی گراهام را در حمایت از مردم ایران برجسته کرده است. رئیس‌جمهوری آمریکا در این پیام می‌گوید:  «وقتی پای ایستادگی در برابر آیت‌الله حاکم بر ایران و مزدوران نازی‌مسلک مذهبی او به میان می‌آید، و همچنین حمایت از مردم ایران که برای زندگی بهتر اعتراض می‌کنند، واقعا این دولت، دولت اوباما نیست. ترامپ خطاب به رهبران رژیم گفت که خشونت شما علیه ملت بزرگ ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند و تاکید کرد «ایران را دوباره باعظمت کنیم.»

 

لورا لومر: شاید شاهد دستگیری یا کشته شدن آیت‌الله باشیم

لورا لومر، فعال سیاسی نزدیک به دونالد ترامپ، با بازنشر پیام دونالد ترامپ که در آن گفته «ایران به آزادی چشم دوخته، شاید نزدیک‌تر از هر زمان دیگری و آمریک آماده کمک است»، نوشت: «شاید شاهد کشته شدن یا دستگیری آیت‌الله (خامنه‌ای) باشیم. عالی خواهد بود.» او گفت: «مرگ بر رژیم ایران»

 

لوفتهانزا پروازهایش به ایران را لغو کرد

به دنبال موج لغو پروازهای بین‌المللی به ایران، پروازهای خط هوایی آلمانی لوفتهانزا نیز به ایران قطع شد. گزارش‌ها حاکی از آن است که این پروازها دست‌کم تا ۱۶ ژانویه لغو شده است.