خامنه‌ای: توقعات آمریکا تمامی ندارد، آن‌ها تبعیت محض می‌خواهند

رهبر جمهوری اسلامی انتقاد‌های جهانی به فعالیت‌های هسته‌ای، نقض حقوق بشر و حمایت از تروریسم در جمهوری اسلامی را «بهانه‌های دروغین» خواند

علی خامنه‌ای در دیدار با افرادی که «جمعی از کارگران» معرفی شدندــ khamenei.ir

کمتر از دو ماه پس از اینکه دولت منصوب علی خامنه‌ای با افزایش حقوق کارگران، متناسب با نرخ تورم، مخالفت کرد، رهبر جمهوری اسلامی در دیدار با افرادی که رسانه‌های حکومتی آنان را «جمعی از کارگران» خواندند، ادعا کرد برقراری امنیت شغلی کارگران از وظایف مسئولان است.

خامنه‌ای که سال ۱۴۰۳ را «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کرده است، بدون اشاره به مشکلات و تنگناهای معیشتی کارگران، آن‌ها را «رکن جهش تولید» خواند و گفت: «با جهش تولید، کشور و آحاد مردم ثروتمند می‌شوند و جیب و دست کارگر پر می‌شود.»

خامنه‌ای توسعه تسلیحات در جمهوری اسلامی را «فرصت» به دست‌آمده از «دشمنی دشمنان» توصیف کرد و مدعی شد که در «بخش‌های دیگر هم از دل فشارها، پیشرفت‌های بزرگ به دست آمده است».

رهبر جمهوری اسلامی در ادامه، ضمن تمجید از دولت منصوبش مدعی شد که «طی یکی دو سال اخیر» بسیاری از کارخانه‌ها و کارگاه‌هایی که تعطیل شده بودند، دوباره راه افتاده‌اند.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

او با بیان اینکه در همه کشورها و فرهنگ‌ها روز کارگر وجود دارد، ادعا کرد که نگاه کشورهای دیگر به روز کارگر «مادی» و «ابزاری» است ولی جمهری اسلامی برای کارگران «ارزش ذاتی» قائل می‌شود.

علی خامنه‌ای بدون اشاره به اعتراض‌های گسترده کارگران در ایران به تشکر زبانی از آنان اکتفا کرد و ضمن توجیه نامگذاری‌های سالانه‌اش مدعی شد که این شعارها «روی نقطه‌های حساس اقتصادی» تکیه کرده‌اند.

او در ادامه با طرح این ادعا که «جهش تولید» با مشارکت مردم حاصل می‌شود، افزود: «بنده عقیده‌ راسخ دارم، نظر کارشناسان ما هم همه‌ همین است، اگر که مردم وارد میدان اقتصاد بشوند، وارد میدان تولید به‌خصوص، اگر بشوند، تولید جهش پیدا می‌کند.»

خامنه‌ای با بیان اینکه جمهوری اسلامی در حال حاضر با «نبرد اقتصادی» درگیر است، کارگر و کارآفرین را دو همکار در «خط مقدم» این نبرد دانست و گفت که این جنگ هم مثل جنگ هشت ساله‌ اوایل انقلاب، یک جنگ تحمیلی است.

رهبر جمهوری اسلامی در ادامه ادعاهایش افزود که آمریکا و کشورهای همراه آن در حال جنگ با جمهوری اسلامی‌اند و در «جبهه جلویی» این جنگ کارگر و کارآفرین قرار گرفته‌اند.

او با اشاره به جمعیت ۴۰ میلیون نفری کارگران و خانواده‌هایشان اذعان کرد چنانچه حال جامعه کارگری خوب شود، به معنای این است که حال نیمی از جامعه ایران خوب شده است.

خامنه‌ای در ادامه موضوع‌های مربوط به فعالیت‌های هسته‌ای، نقض حقوق بشر و حمایت از تروریسم در جمهوری اسلامی را که همواره هدف انتقاد جامعه جهانی بوده است، «بهانه‌های دروغین» خواند و خطاب به کسانی که به «کنار آمدن با ایالات‌ متحده» توصیه می‌کنند، گفت: «توقعات آمریکا تمامی ندارد و آن‌ها در زمینه‌های سیاسی و اقتصادی تبعیت محض می‌خواهند.»

او همچنین مدعی شد که برخی کشورها «ثروت، سیاست و آبرویشان» را در «اختیار» آمریکا گذاشته‌اند اما «نظام اسلامی، غیرت اسلامی و ملت اسلامی تسلیم این زورگویی نمی‌شود».

رهبر جمهوری اسلامی با طرح این ادعا که هدف جامعه بین‌الملل از تحریم‌ها در «تنگنا» گذاشتن جمهوری اسلامی برای «تبعیت از خطوط استعماری و استکباری» است، گفت که «تحریم‌ها ملت ایران را از پای در نمی‌آورد چون به کمک خارج از مرزها دل نبسته است».

او بدون اشاره به وضعیت اقتصادی موجود و تورم فزاینده تاکید کرد: «ملت ایران باید استحکامش را در کار، عمل و اتحاد ملی نشان دهد.»