توییتر ۱۳۰ حساب کاربری مرتبط با ایران را حذف کرد

حذف برخی از حساب‌های کاربری، بخشی از تلاش‌های توییتر در جلوگیری از انتشار اخبار غلط در این شبکه اجتماعی است

توییتر سعی دارد تا با افزایش امنیت سایبری، امکان تاثیرگذاری ایران را بر انتخابات آمریکا کاهش دهد - Glenn CHAPMAN / AFP

توییتر روز چهارشنبه اعلام کرد که ۱۳۰ حساب کاربری مرتبط با ایران را که قصد ایجاد اخلال در گفتگوهای عمومی در فضای مجازی داشتند را، حذف کرده است. این حساب‌های کاربری پس از معرفی توسط اداره تحقیقات فدرال (FBI) حذف شده‌اند.

توییتر در این‌باره گفت: «ما این حساب‌ها را به‌سرعت شناسایی کردیم، آنها را از توییتر حذف کردیم و جزئیات کامل را به‌عنوان نمونه، با اعضای خود به اشتراک گذاشتیم.»

 

 توییتر در ادامه می‌افزاید: «آنها تعامل بسیار پایینی داشتند و تأثیری در گفتگوی عمومی نداشتند.»

«اف. بی. آی» نیز تایید کرد که این اطلاعات را به منظور حافظت از امنیت ملی و جلوگیری از اخلال در روند دموکراتیک در آمریکا، در اختیار توییتر قرار داده است.

 

حذف برخی از حساب‌های کاربری، بخشی از تلاش‌های توییتر در جلوگیری از انتشار اخبار غلط در این شبکه اجتماعی است. مبارزه توییتر با شیوع اخبار دروغ، از سال ۲۰۱۸ و با حذف یک میلیون حساب کاربری آغاز شد.

سخنگوی «اف. بی. آی» در سانفرانسیسکو، با انتشار بیانیه‌ای در این باره گفت که اگرچه قصد ندارد جزئیات اطلاعاتی که در اختیار توییتر قرار داده را منتشر کند، اما آنها به طور منظم را صاحبان شبکه‌های اجتماعی در ارتباط هستند تا آنها نیز سیستم خود را بهتر محافظت کنند. «اف. بی. آی» به طور مداوم با اداره فدرال، مسئولان انتخابات و بخش خصوصی در ارتباط است تا تهدیدات علیه امنیت داخلی و انتخابات را کاهش دهد.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

گزارش‌ها حاکی از آن است که جمهوری اسلامی ایران به طور مکرر باعث ایجاد نگرانی توییتر شده است. این شرکت در ژوئن سال ۲۰۱۹ اعلام کرد که ۴۷۷۹ حساب کاربری مرتبط با دولت ایران را حذف کرده است. حساب‌های کاربری حذف شده شامل اکانت های جعلی مرتبط با یک مزرعه «ترول روسی» موسوم به «آژانس تحقیقات اینترنتی» بوده است.

تنش‌ها بین ایران و ایالات متحده از ابتدای سال جاری و در پی حملات ارتش آمریکا در پاسخ به کشته‌شدن یک پیمانکار غیرنظامی آمریکایی در عراق، شدت گرفت. ایران تهدید به حملات بیشتر کرد و کارشناسان امنیت سایبری هشدار دادند که اقدامات تلافی‌جویانه ایران می‌تواند حملات سایبری باشد.

مقامات آمریکایی پیش‌تر نیز از احتمال انتشار گسترده اطلاعات غلط توسط ایران، چین و روسیه برای تأثیرگذاری بر روی انتخابات ۲۰۲۰ ریاست‌جمهوری آمریکا، خبر داده بودند. این اطلاعات می‌تواند شامل انتشار اطلاعات غلط توسط وبسایت‌های جعلی برای معرفی برنده اشتباه، هک وبسایت‌های نظرسنجی یا انتشار اطلاعات نادرست در شبکه‌های مجازی باشد.

بیشتر از