گوئینت پالترو لباسی را که در اسکار ۲۰۰۰ پوشیده بود به مزایده گذاشت

خانم پالترو که این لباس را در ۷۲مین مراسم جوایز اسکار پوشیده بود

گوئینت پالترو بازیگر Alberto E. Rodriguez /  Getty Images via AFP

گوئینت پالترو، بازیگر امریکایی، اعلام کرد لباسی را که در جوایز اسکار سال ۲۰۰۰ به تن داشت، برای کمک به آسیب‌دیدگان از کووید-۱۹ به مزایده می‌گذارد.

خانم پالترو ۴۷ ساله با انتشار ویدیویی در اینستاگرام گفت که این لباس دست‌دوز کلوین کلاین را به عنوان بخشی از «چالش مشارکت همه» خواهد فروخت تا با پول آن برای افراد نیازمند، مواد غذایی خریداری شود.

بازیگر فیلم «انتقام‌جویان: بازی نهایی» که در سال ۲۰۱۶ از کریس مارتین، خواننده کُلدپلی (Coldplay) جدا شد، گفت این لباس «ارزش غیرمادی» زیادی برای او دارد؛ هرچند، در یادداشتی که پیشتر در گوپ (Goop)، تارنمای سبک زندگی خود، نوشته بود، آن را یکی از بدترین تیپ‌های خود معرفی کرده بود.

خانم پالترو در این ویدیو در اینستاگرام گفت: «میلیون‌ها نفر در این کشور به شدت تحت تاثیرات منفی بحران کووید قرار گرفته‌اند. ما دوران سختی را پیش رو خواهیم داشت و همه باید برای کمک، به یاری یکدیگر بیاییم.»

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

خانم پالترو که این لباس را در ۷۲مین مراسم جوایز اسکار پوشیده بود، گفت که امروزه مد اواخر دهه ۱۹۹۰ میلادی دوباره زنده شده است.

او افزود: «این لباس دست‌دوز کلوین کلاین است که آن را در مراسم اسکاری که برنده شدم، به تن داشتم. خیلی سبک و سیاق اواخر دهه ۹۰ را دارد که اکنون دوباره مد شده است. به همین خاطر فکر کردم چیز خوبی برای اهدا است.»

مزایده از قیمت ۲۵۰۰ دلار شروع شد، اما تاکنون پیشنهادها از ۴ هزار دلار هم بالاتر رفته و تنها چند روز به پایان مزایده باقی مانده است.

«چالش مشارکت همه» توسط لئوناردو دی‌کاپریو شروع شد که همراه رابرت دنیرو، به یکی از هواداران خوش‌شانس فرصت پیوستن به آنها در صحنه فیلم‌برداری فیلم بعدی مارتین اسکورسسی، «قاتلان ماه گل» (Killers of the Flower Moon) را خواهند داد.

در همین حال، الن دجنرس نیز بعد از به چالش دعوت شدن از طرف دی‌کاپریو و دنیرو، اعلام کرد که ۱ میلیون دلار به این صندوق خیریه اهدا خواهد کرد.

این مجری و طنزپرداز ۶۲ ساله درباره این تصمیم خود گفت: «واقعا من از دیدن افرادی که برای گرفتن غذا صف کشیده‌اند، به هم می‌ریزم. هر بار که آن ماشین‌های صف کشیده و مردم منتظر را می‌بینم، گریه‌ام می‌گیرد. نمی‌توانم حتی تصور کنم چه حسی دارد که ساعاتی طولانی را برای دریافت غذا به انتظار نشست و امیدوار بود تا وقتی که نوبت شما می‌رسد، هنوز چیزی باقی مانده باشد. واقعا قلب آدم را جریحه‌دار کرده و از توان تحمل آدمی خارج است.»

عایدات به دست آمده از «چالش مشارکت همه»، بین چند سازمان خیریه در ایالات متحده، از جمله «غذای روان» (Meals on Wheels)، «هیچ کودکی گرسنه نماند» (No Kid Hungry)، «آشپزخانه مرکزی دنیا» (The World Central Kitchen)، و «صندوق غذای امریکا» (America’s Food Fund)، توزیع خواهد شد.

© The Independent

بیشتر از مُد و زیبایی