رنج روانی دوران قرنطینه

افزایش علائم اختلالات روانی بین افرادی که در قرنطینه هستند

۸۹ درصد شرکت‌کنندگان در این پژوهش گفته‌اند برای مقابله با اپیدمی کرونا از ضرورت قرنطینه ملی حمایت می‌کنند Getty Image via AFP

یک پژوهش جدید حاکی از آن است که مردم تحت مقررات قرنطینه ملی در شرایط دشواری به‌سر می‌برند.

در پژوهشی که دانشگاه کینگز کالج لندن با همکاری موسسه «ایپسوس موری» میان روزهای اول تا سوم آوریل روی ۲۲۵۰ نفر انجام داده است، نتیجه‌گیری شده است که بسیاری از مردم (در شرایط قرنطینه) دچار بدخوابی و بد غذایی شده‌اند.

بیش از یک سوم (۳۸ درصد) شرکت کنندگان در این پژوهش گفته‌اند که خوابشان کمتر یا بدتر از معمول شده است و ۳۵ درصد گفته‌اند که مقدار غذای مصرفیشان یا بیش از گذشته شده یا کیفیت آن کاهش یافته است.

در این میان، از هر پنج نفر، یک نفر (۱۹ درصد) می‌گویند مصرف مشروبات الکلی‌شان از معمول بیشتر شده است و ۱۹ درصد دیگر، از بحث و جدل بیش از پیش با خانواده یا همخانه‌شان گزارش کرده‌اند.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

نیمی از کسانی که در این پژوهش شرکت کرده‌اند (۴۹ درصد) در اشاره به پیامد قرنطینه بر نحوه زندگی‌شان گفته‌اند که بیش از گذشته مضطرب یا افسرده شده‌اند، و یک نفر از هر پنج نفر (۲۲ درصد) گفته‌اند که قادر به خریدن اقلام اولیه زندگی نیستند.

به رغم این ارزیابی‌ها، ۸۹ درصد شرکت‌کنندگان در این پژوهش گفته‌اند برای مقابله با اپیدمی کرونا از ضرورت قرنطینه ملی حمایت می‌کنند.

مقررات قرنطینه از روز ۲۳ ماه مارس در بریتانیا وضع شد. بر اساس این مقررات، مردم نباید از خانه خارج شوند، مگر در بخش خدمات ضروری مشغول به کار بوده یا نیازمند دارو و مواد غذایی باشند. در عین حال، مردم اجازه دارند یک باردر روز برای ورزش در هوای آزاد از خانه خارج شوند.

کلی بیور، مدیر بخش عمومی موسسه «ایپسوس موری»، می گوید: «روشن است ‍که مردم به خاطر محدودیت‌های مرتبط با شیوع کووید ۱۹ شروع به ابراز ناراحتی کرده‌اند.»

«جای نگرانی بسیار است که نیمی از آن‌ها از احساس اضطراب و افسردگی شکایت کرده‌اند.»

خانم بیور می‌افزاید که این پژوهش نشان می‌دهد که هرچند مردم «به گونه‌ای گسترده» از قرنطینه حمایت می‌کنند، اما برخی از سیاست‌های دولت همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و (این اوضاع) نشان می‌دهد که باید ارتباط روشن‌‌تری (میان دولت و مردم) برقرار شود.

پرفسور بابی دافی، مدیر انستیتوی سیاستگذاری دانشگاه کینگز کالج لندن، می‌افزاید:«مردم در مجموع متوجه جدی بودن خطرات این ویروس و اهمیت اقداماتی که از آن‌ها انتظار می‌رود، هستند.» 

© The Independent

بیشتر از زندگی