پلیس: بیشتر سارقان شهرداری تهران پیمانکاران آن‌ هستند

در سال‌های اخیر، سرقت تجهیزات هوشمند کنترل ترافیک هم افزایش یافته است

در تعطیلات نوروز هم روکش بتن تمام پایه‌های پل طبقاتی صدر تهران به سرقت رفت - ایلنا

حسین رحیمی، رئیس پلیس تهران، با انتقاد از عملکرد شهرداری تهران، بیشتر افرادی را که اموال شهرداری را سرقت می‌کنند، «پیمانکاران همان مجموعه‌» معرفی کرد و گفت که شهرداری بر کار پیمانکارانش نظارت ندارد.

حسین رحیمی ضمن اعلام این مطلب، با ذکر مثالی افزود: «برخی افراد که کارشان نصب نرده‌ برای شهرداری تهران بود، یک هفته پس از نصب، آن‌‌ها را سرقت می‌کردند.»

بر اساس اعلام رحیمی، قیمت هر نرده بالغ‌ بر سه میلیون تومان است اما سارقان آن‌ها را به قیمت‌ ۵۰۰ هزار تومان فروخته‌اند.

در ماه‌های گذشته، بارها خبرهایی درباره سرقت اموال و تجهیزات شهری مثل لوله‌ها، پیچ و مهره، گاردریل بزرگراه‌ها، دیوارهای صوتی، دریچه‌های فاضلاب، مخازن زباله و چراغ‌های راهنمایی و رانندگی منتشر شد. در تعطیلات نوروز هم روکش بتن تمام پایه‌های پل طبقاتی صدر تهران به سرقت رفت.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

روزنامه همشهری، مهر ۱۴۰۰، در گزارشی، با استناد به آمار سازمان بازرسی شهرداری تهران نوشت: «بیشترین سرقت‌ها مربوط به لوله‌های آب فضای سبز بزرگراه‌ها، بوستان‌ها و خیابان‌ها است اما سرقت تجهیزات هوشمند کنترل ترافیک نیز در سال‌های اخیر، افزایش یافت.» در این گزارش، به نقل از ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران، آمده بود که سارقان به صورت باندی و گروهی تجهیزات شهری را سرقت می‌کنند. 

حالا آن‌طور که رئیس پلیس تهران می‌گوید، بیشتر این سارقان پیمانکاران شهرداری‌اند. به گفته رئیس پلیس پایتخت، این مشکل در دیگر سازمان‌ها مثل شرکت‌ آب و فاضلاب و برق هم وجود دارد. سرقت کابل‌های برق در تهران و دیگر شهرها در حال افزایش است و رئیس پلیس پایتخت می‌گوید کسی که از تیر چراغ‌برق بالا می‌رود، سال‌ها در این شغل کار کرده است و نحوه بالا رفتن از تیر چراغ‌برق را می‌داند و به همین دلیل هم دچار برق‌گرفتگی نمی‌شود.

پیش‌تر، روزنامه شرق در گزارشی، به نقل از فعالان بازار، نوشته بود که هر کیلو کابل برق بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان از سارقان خریداری می‌شود و بسیاری از سارقان بدون توجه به خطر برق‌گرفتگی و مرگ، این کار را انجام می‌دهند.

ناظران این آمار را بیانگر اوضاع اقتصادی وخیم ایران می‌دانند و بر ارتباط آن با شاخص فلاکت تاکید می‌کنند.